Vakantie- en afwezigheidsservice

Home / Afwezigheidsservice

Gaat u binnenkort op vakantie of gewoon een paar weg en wilt u uw huis laten bewaken tijdens deze vakantie? Wilt u er zeker van zijn dat er niets met uw eigendommen gebeurt? Maak dan gebruik van onze vakantie- en afwezigheidsservice. Met de vakantie- en afwezigheidsservice van SecuTax beveiligt u uw bedrijfspand of woning voor een week. Uw eigendommen worden twee keer per dag gecontroleerd door onze beveiligers. Een bijkomend voordeel is de 24/7 surveillance in uw woonwijk. Wij bieden deze dienst aan als een weekcontract. Voor dit weekcontract is geen aansluiting nodig op de centrale. De SecuTax beveiliger controleert of er opvallende zaken zijn, meldt dit en lost deze indien nodig op. Natuurlijk is het ook mogelijk om een contract af te sluiten voor het bewaken van uw huis voor meerdere weken tijdens uw vakantie.

Bang voor inbraak, diefstal of vandalisme? Kies dan voor nachtsurveillance!

Het aantal inbraken neemt toe. Dit gebeurt meestal ‘s nachts wanneer er minder sociale controle of politiebezetting is. Onze beveiliger rijdt in een herkenbare surveillanceauto door uw woonwijk of omgeving van uw bedrijf en controleert of uw ramen en deuren gesloten zijn. Indien hij verdachte situaties waarneemt, schakelt hij direct de politie, brandweer en/of ambulancedienst in. U krijgt een veiliger gevoel door de surveillance rond uw woning of bedrijfspand. Er is een professionele beveiliger die toezicht houdt op uw eigendommen en ingrijpt als dat nodig is. Ongeacht of u er nu wel of niet bent.

Laat uw huis bewaken tijdens uw vakantie

De nachtsurveillance wordt door ons aangeboden in de vorm van een abonnement. Afhankelijk van uw keuze wordt er één of twee keer per nacht gesurveilleerd bij uw woning of bedrijfspand. Bij deze dienst wordt er specifiek bij uw woning of pand gekeken in vergelijking met de reguliere surveillance. Aansluiting op de centrale van uw alarmsysteem is hierbij inbegrepen. Onze beveiligers nemen een kijkje rondom uw bedrijfspand of woning om waar te nemen of er iets mis is. Risico’s in uw woning, bedrijfspand of omgeving worden direct aan u doorgegeven.

Maatschappelijke ronde

Als bijkomende maatschappelijke taak heeft SecuTax een publieke rol. Er kan daarbij gedacht worden aan eventbeveiliging als maatschappelijke ronde. Evenementen waarbij veel mensen aanwezig zijn is toezicht vereist. De taken die SecuTax beveiligers aannemen zijn:

  • Toezicht
  • Verkeersregeling (mits daarvoor opgeleid)
  • EHBO hulpverlening
  • Behandeling calamiteiten/bijzonderheden

Als u bent aangesloten op de centrale wordt door SecuTax in de buurt gesurveilleerd. Deze surveillance is 24/7 actief en draagt bij aan een betere veiligheid op straat. Bij calamiteiten worden beveiligers ingezet die dit verhelpen. Er kan door iedereen in de regio melding worden gemaakt van calamiteiten. Het noodnummer dat u moet bellen om SecuTax centrale te bereiken is 088-112 66 66.

Vrijblijvende offerte

Interesse in één of meerdere van de bovenstaande diensten, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. U kunt ook bellen naar 088-112 6600 of een e-mail sturen naar info@secutax.nl. Wij bewaken graag uw huis tijdens uw vakantie, zodat u met een gerust hart kunt genieten.

Contactformulier