Bouwbeveiliging

De bouw heeft veel aantrekkingskracht op criminelen. Dure materialen en gereedschap op een verlaten terrein. Inbraak en vernieling kosten veel geld en tijd. Door een inbraak kan de bouw ineens stil liggen of vertraging oplopen. Beveiligingscamera’s en een snel optreden schrikken inbrekers af om toe te slaan op jouw bouwplaats. Wij garanderen dat we binnen 15 minuten aanwezig zijn na het afgaan van het alarm.

SecuTax biedt bouwbeveiliging aan in de gemeenten: Zevenbergen, Klundert, Moerdijk, Etten-Leur, Oudenbosch, Bosschenhoofd, Roosendaal, Prinsenbeek, Breda, Terheijden, Langeweg, Wagenberg, Willemstad, Fijnaart, Lage Zwaluwe , Hoge Zwaluwe,Drimmelen, Hoeven, Oud Gastel, Standdaarbuiten, Dinteloord en Steenbergen.

Hoe beschermen we uw bouw?

We plaatsen een alarm op de bouw, daar waar de apparatuur en materialen zijn opgeslagen. Het alarm gaat af bij beweging of temperatuursverschillen. Bij afgaan van het alarm is een professionele beveiliger binnen 15 minuten aanwezig.

Bij problemen zal hij de situatie, zover mogelijk, controleren.  De beveiliger is opgeleid om met de volgende situaties om te gaan:

  • Inbraak
  • Kleine brand
  • EHBO situaties
  • AED alarmopvolging
  • Installatie technische meldingen
  • Agressie

Bij criminele activiteiten worden de alarmdiensten direct verwittigd.

Op het moment dat er veel waardevolle materialen op het bouwterrein aanwezig zijn, is surveillance een waardevolle toevoeging. Wij kunnen zowel ‘s nachts als overdag (gedurende vakanties en in het weekend) surveilleren. Dit verlaagd het risico dat er calamiteiten voordoen op uw bouwterrein.

MELDING MAKEN VAN VOERT OOK WERK UIT VOOR BOUWATCH?

KORTING OP VERZEKERINGEN BIJ BEVEILIGING?

Uw bouwterrein beveiligen of vrijblijvend meer informatie aanvragen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.