Rolstoelvervoer

Home / Rolstoelvervoer

Bent u op zoek naar veilig en flexibel rolstoelvervoer in de regio West-Brabant? De taxichauffeurs van SecuTax helpen u graag tijdig en comfortabel uw bestemming te bereiken met passend rolstoelvervoer. Wij opereren 24 uur per dag, 7 dagen in de week en we zijn dus altijd in te schakelen voor een rit. Waar wilt u naartoe?

Meer vrijheid met 24/7 rolstoelvervoer

Bij SecuTax is vervoer altijd mogelijk, ongeacht waar u naartoe wilt of wanneer. Als u in een rolstoel zit, bent u erg afhankelijk van uw vervoer. Door een 24 uurs service aan te bieden, maken we het u wat gemakkelijker. Zo bent u niet meer afhankelijk van anderen en kunt u altijd overal heen. Onze bussen voor rolstoelvervoer zijn uitgerust met een rolstoellift, waardoor u gemakkelijk mee kunt. Waar gaat uw volgende reis naartoe?

Plan snel uw volgende rit in

Wij weten hoe belangrijk het is om uw vrijheid te waarborgen wanneer u gebruikmaakt van een rolstoel. Onze chauffeurs staan daarom altijd klaar om u te vervoeren. Plan dus snel uw volgende rit in. Dit kan door het invullen van het online formulier. U kunt ook telefonisch een rit inplannen door te bellen naar 088-112 6600 of stuur een e-mail naar info@secutax.nl.

Bekijk ook eens

beveiliging breda | luchthavenvervoer | directievervoer

Contactformulier