Alarmopvolging voor bedrijven

Uw alarm gaat af!  Gaat u zelf polshoogte nemen of laat u het over aan één van uw medewerkers? We nemen graag de alarmopvolging van u over. Onze beveiligers zijn professionals en opgeleid om het juiste te doen in dit soort situaties. Wel zo veilig voor u en uw medewerkers!

Aansluiting op Particulier Alarm Centrale (PAC)

Wij sluiten uw alarmsysteem direct aan op een onze meldkamer oftewel PAC. Alle meldingen komen nu direct bij onze centrale binnen. Als uw alarm af gaat, dan zijn wij direct paraat. Binnen 15 minuten is er een SecuTax beveiliger bij uw pand.

Aansluiting beveiligingscamera’s

Heeft u beveiligingscamera’s? Ook deze koppelen we aan onze centrale. Wij kijken direct in uw bedrijfspand als uw alarm is afgegaan. Hierdoor zien we sneller wat er aan de hand is en seinen direct de juiste autoriteiten in geval van calamiteiten. Onze SecuTax beveiliger is ook nog steeds binnen 15 minuten bij uw pand.

U hoeft niet bang te zijn dat er dagelijks wordt meegekeken in uw bedrijfspand. De centrale kan pas kijken als er een melding is afkomstig van uw alarminstallatie.

Wat doet de beveiliging bij aankomst bij uw pand?

Bij problemen zal hij de situatie, zover mogelijk, controleren.  De beveiliger is opgeleid om met de volgende situaties om te gaan:

  • Inbraak
  • Kleine brand
  • EHBO situaties
  • AED alarmopvolging
  • Installatie technische meldingen
  • Agressie

Bij criminele activiteiten worden de alarmdiensten verwittigd.

PAC ook direct te bereiken voor melding

Als u op de centrale bent aangesloten, is het ook mogelijk om zelfstandig melding te maken van calamiteiten. Ook omliggende personeel van omliggende bedrijven en anderen kunnen met het nummer: 088-112 66 66 onze meldkamer bereiken. Indien nodig sturen wij met spoed een beveiliger mits het incident binnen onze regio is. We zorgen dat we binnen 15 minuten ter plaatsen zijn. Beveiligers surveilleren namelijk 24 uur per dag 7 dagen in de buurt als u bent aangesloten. Bij een melding gaat de beveiliger kijken en lost eventuele problemen op.

Sommige verzekeraars vereisen bepaalde kwaliteitseisen met betrekking tot de meldkamer. Onze PAC is ingericht om aan deze eisen te voldoen zoals die omschreven staan in de  ‘Regeling BORG Particuliere Alarmcentrale 2005’.

Vrijblijvende offerte

Aansluiting op onze meldkamer is een vereiste om bij u alarmopvolging te kunnen doen. Wilt u zich aanmelden voor alarmopvolging en (aansluiting op de centrale)? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.