Bedrijven

Secutax biedt voor bedrijven verschillende diensten, zoals:

SecuTax: Veiligheid, flexibiliteit en vrijheid

U als klant staat bij ons centraal en dan met name uw behoefte en de veiligheid van uw eigendommen. Wij vinden het normaal dat uw behoefte anders zijn tijdens uw vakantie dan als u zelf aanwezig bent in uw bedrijfspand. Wij streven naar flexibiliteit in onze dienstverlening waardoor we een scherp aanbod kunnen doen dat aansluit bij uw behoefte op ieder moment.

Wij werken met offertes op maat. Voordat we voor uw een offerte maken is het belangrijk dat we een goed beeld hebben van uw wensen. Hiervoor komen we bij u langs of nemen we telefonisch contact op om een aantal zaken met u te bespreken. Als we goed inzicht hebben in uw wensen, maken we voor u een offerte op maat, waarbij we kijken welke diensten en abonnementsvormen het beste bij uw situatie passen. We zorgen dat u een helder beeld krijgt zodat onaangename verrassingen bij het ontvangen van de factuur voorkomen worden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem nu contact op voor een kennismakingsafspraak of voor een vrijblijvende offerte van onze dienstverlening.