Eventbeveiliging

 

Veiligheid staat meestal niet bovenaan het lijstje bij het organiseren van events. Hoe belangrijk het is ervaart u als het mis gaat. Dan is het belangrijk dat er goed opgeleide mensen zijn, die weten wat ze moeten doen. Die het overzicht bewaken, rust uitstralen en andere mensen aansturen en zo de ‘schade’ weten te beperken. Voorkom dat het mis gaat door de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen en beveiliging in te schakelen. Alleen de aanwezigheid van beveiliging, hoe klantvriendelijk en gastvrij ook, schrikt af !  SecuTax regelt graag de beveiliging op uw evenement.

Beveiligers van SecuTax zijn professionals met oog voor uw klanten. Ze worden dan ook als erg behulpzaam en vriendelijk door gasten ervaren, maar ook doortastend en communicatief sterk als het nodig is. Uw gasten voelen zich welkom en veilig op uw evenement.

SecuTax: voor een veilig en klantvriendelijk evenement

De rol en de taken die de beveiligers op zich nemen is afhankelijk van uw evenement. Denk hierbij aan:

  • Ingangscontrole
  • Surveillance gedurende het event
  • Verkeersregeling (mits daarvoor opgeleid)
  • EHBO hulpverlening
  • Behandeling calamiteiten/bijzonderheden

Daarnaast kunnen we ook het vervoer van en naar het event voor uw organisatie en gasten regelen. Secutax heeft zowel taxibusjes (vervoer tot 8 personen), als grote touringbussen. Indien nodig verzorgen wij het vervoer voor u. Klik hier voor meer informatie over groepsvervoer.

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvende offerte

Secutax richt zich met name op beveiliging van events in de omgeving West-Brabant. Vervoer voor events doen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Meer weten wat Secutax kan doen voor uw evenement? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.