Directievervoer

Home / Directievervoer

Ontvangt u binnenkort uw zakenrelatie op kantoor of heeft u zelf een belangrijke meeting met een klant, en bent u op zoek naar directievervoer? Schakel dan Secutax in. Wij bieden een groot aanbod aan soorten vervoer en beschikken over 18 wagens en 22 chauffeurs. Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn, staan we altijd voor u en uw zakenrelatie klaar. Zo kunnen wij op ieder moment van de dag de geschikte service aanbieden.

Directievervoer met een persoonlijke benadering

Secutax maakt gebruik van een persoonlijke benadering, waarbij wij onze klant altijd op de eerste plaats zetten. Bij ons directievervoer zetten wij onze meest representatieve en hoogwaardige chauffeurs in, evenals auto’s van een hoge klasse. Daarnaast maken wij de auto volledig naar wens voor u klaar. Wilt u de wagen voorzien hebben van wat te drinken? Of wilt u dat er een krant klaarligt voor tijdens de rit? Wij maken het allemaal voor u mogelijk, zodat u of uw zakenrelatie ontspannen de auto verlaat. Wij zetten graag dat extra stapje voor onze klanten.

Profiteer zelf van de voordelen van directievervoer

Directievervoer kan zowel ingezet worden voor uw zakenrelatie, als voor uzelf. Wanneer u zelf van directievervoer gebruikmaakt, kunt u onderweg nog voorbereidingen treffen voor de belangrijke meeting. U hoeft ten slotte zelf niet te rijden, waardoor u alle tijd heeft. Directievervoer van Secutax brengt dus enkel voordelen met zich mee. Neem contact met ons op om onze offerte aan te vragen. U bereikt ons door te bellen naar 088 – 112 66 00.

Bekijk ook eens

rolstoelvervoer | beveiliging breda | luchthavenvervoer

Contactformulier