Alarmopvolging

Home / Alarmopvolging

Particuliere beveiliging geeft een veilig gevoel bij alarmopvolging. Uw alarm gaat af! Gaat u zelf polshoogte nemen of laat u het aan iemand anders over? We nemen graag als particuliere beveiliging de alarmopvolging van u over. Onze beveiligers zijn professionals en opgeleid om het juiste te doen in dit soort situaties. Dat is wel zo veilig voor u en de mensen om u heen. U kunt uw alarmsysteem direct laten aansluiten op onze meldkamer, oftewel Particulier Alarm Centrale (PAC). Dit betekent dat alle meldingen direct aan onze centrale worden doorgegeven. Als uw alarm afgaat, dan zijn wij direct op de hoogte. Vervolgens brengen wij u via onze telefooncentrale op de hoogte en er is een SecuTax beveiliger binnen 15 minuten ter plaatse. Bij criminele activiteiten worden de alarmdiensten verwittigd. Onze beveiligers zijn opgeleid om met de volgende situaties om te gaan:

  • Inbraak
  • Kleine brand
  • EHBO situaties
  • AED alarmopvolging
  • Installatie technische meldingen
  • Agressie

Noodnummer voor iedereen

Als u op de centrale bent aangesloten, is het ook mogelijk om zelfstandig melding te maken van calamiteiten bij u in huis of in de buurt. Ook buren, familieleden, personeel en anderen kunnen met het nummer 088-112 66 66 onze meldkamer bereiken. Indien nodig sturen wij met spoed een beveiliger, mits het incident binnen onze regio is. We zorgen dat we binnen 15 minuten ter plaatse zijn. Onze beveiligers surveilleren 24 uur per dag 7 dagen in de buurt/wijk als u bent aangesloten. Bij een melding gaat een van onze beveiligers kijken en lost eventuele problemen op. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u niet in de buurt bent. Wij bieden een afwezigheidservice aan waarmee we, als particuliere beveiliging, ook altijd voor uw klaar staan als u bijvoorbeeld op vakantie bent.

Hoeveel kost alarmopvolging?

Sommige verzekeraars vereisen bepaalde kwaliteitseisen met betrekking tot de meldkamer. Onze PAC is ingericht om aan deze eisen te voldoen zoals die omschreven staan in de ‘Regeling BORG Particuliere Alarmcentrale 2005’. Aansluiting op onze meldkamer is een vereiste om bij u alarmopvolging te kunnen doen. Wilt u zich aanmelden voor alarmopvolging en (aansluiting op de centrale)? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-112 6600 of door een e-mail te sturen naar info@secutax.nl. Ook kunt u online gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor particuliere beveiliging.

Contactformulier