SecuTax

SecuTax is werkzaam op het gebied van beveiliging, hulpverlening en vervoer. Een bijzondere combinatie die zich in de tijd heeft ontwikkeld.

Taxi Vos

Vos Taxi en Touringcars is de basis van SecuTax. Kortweg Taxi Vos werd in januari 1967 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd taxi en touringcarbedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Zevenbergen (gemeente Moerdijk). Het wagenpart bestaat uit taxi’s, minibusjes, rolstoelbussen en touringcars. Vos Taxi en Touringcars rijdt zowel voor particuliere als zakelijke klanten.
Naast de gewone taxiritten neemt Taxi Vos ook schoolvervoer, deeltaxivervoer, rolstoelvervoer, directievervoer of gespecialiseerde diensten zoals trouw- en rouwvervoer voor zijn rekening. Voor grotere groepen wordt niet alleen het vervoer per touringcar geregeld, maar ook hele uistapjes geregeld en georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een dagje uit met een vereniging, een familiefeest of bedrijfsuitstapje. Kortom een breed aanbod op het gebied van groepsvervoer.

U kan rekenen op een veilige, comfortabele en klantvriendelijke reis. Wij brengen onze klanten standaard tot aan de deur en vertrekken pas als we weten dat onze klant veilig binnen is.

 

SecuTax: veiligheid en vervoer

Onze taxichauffeurs hebben een oog voor veiligheid, terwijl ze rondrijden zien ze veel en van onze klanten horen we veel. We merkte dat het voor veel alleenstaande klanten een geruststelling was als onze chauffeur even meekeek als onze klant alleen thuiskwam. Onze oudere klanten maakten zich wel eens zorgen dat er thuis iets gebeurt en ze geen telefoon konden bereiken.

Hierdoor stond het idee om taxichauffeurs op te leiden tot beveiliger en hulpverlener. Als taxicentrale zijn we, als een van de weinigen, 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Waarom ook niet voor mensen die zich niet veilig voelen? Dit was de geboorte van SecuTax. De combinatie van taxivervoer en (persoons)beveiliging.

We hebben een team speciaal opgeleide chauffeurs en speciaal uitgeruste voertuigen die 24/7 aanwezig zijn binnen de gemeente en de regio. In de gemeente Moerdijk bieden we persoonsalarmering. In de regio West-Brabant bieden we beveiligingsdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Alle onze dienstverlening is net als ons taxivervoer gericht op de klant: klantvriendelijk, flexibel en met oog voor veiligheid. Op deze manier gaan we Samen Voor Veiligheid.