Groepsvervoer

Home / Groepsvervoer

Gaat u met een groep op stap en wilt u eenvoudig groepsvervoer regelen? Dit kan zijn, een groep vrienden dat samen een festival bezoekt, een vereniging die een uitstapje maakt of het personeel dat naar het personeelsfeest vervoerd moet worden. Ook vervoer voor uw familiefeest met groepsvervoer is voor ons geen probleem. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor uw volgende reis.

Zo kan iedereen een wijntje drinken!

SecuTax heeft zowel taxibussen voor vervoer tot acht personen, als grote touringbussen beschikbaar. We verzorgen het vervoer voor u op maat. Hierbij u kunt denken aan een heel scala aan diensten op het gebied van groepsvervoer. Onze afdeling Touringcar Planning organiseert jaarlijks voor vele bedrijven, verenigingen, instellingen, scholen etc. specifieke trips. Deze worden speciaal voor u samengesteld aan de hand van uw individuele wensen, omdat wij van mening zijn dat uw reis een unieke gebeurtenis is en moet smaken naar meer! Neem daarom contact op met SecuTax om samen te komen tot een bijzondere invulling van uw reis.

Boek snel uw reis bij ons

Gaat u deze keer met iedereen op stap en wilt u dat iedereen een drankje kan drinken? Boek dan snel uw reis. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-112 66 00 of door een e-mail te versturen naar info@secutax.nl. Bereken hier uw ritprijs voor een taxibusje en laat het ons snel weten wanneer u onze diensten nodig heeft.

Contactformulier