Een taxi die 24/7 beschikbaar is

Home / Taxi

Zoekt u een taxibedrijf in Zevenbergen waar u 24/7 een taxi kunt boeken? U kunt 24/7 een beroep op SecuTax doen. Wij zijn bereikbaar voor een direct beschikbare taxi en of om een rit af te spreken.

Bereken hier direct uw ritprijs

SecuTax heeft een groot aanbod aan soorten vervoer. Of het nu gaat om gewone taxidiensten, schoolvervoer, ziekenvervoer, rolstoelvervoer, directievervoer of gespecialiseerde diensten zoals trouw- en rouwvervoer: onze chauffeurs staan voor u klaar. U kunt rekenen op een klantvriendelijke benadering en een stipte afwerking. Gaan er kinderen mee? Vergeet dit niet te melden, want dan zorgen wij voor de benodigde veilige kinderzitjes. SecuTax is een onderdeel van Vos Taxi en Touringcars, uw taxibedrijf in de regio West-Brabant in Zevenbergen, Moerdijk, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Halderberge, Roosendaal, Oosterhout en Raamsdonksveer.

Schade of pechhulp

Heeft u schade of pech onderweg? Start uw auto plots niet meer? Of is er een andere reden dat auto niet meer verder rijdt? Het komt altijd onverwacht en overkomt iedereen wel eens. Onze taxichauffeurs helpen u graag weer op weg om u toch tijdig naar huis of overige bestemmingen te vervoeren. Wij zijn hét taxibedrijf in de omgeving van Zevenbergen voor al uw ritten en reizen.

Kinderen en veiligheid

Als u met uw kind de taxi neemt, wilt u natuurlijk dat ook uw kind veilig vervoerd wordt. Onze chauffeurs staan garant voor de veiligheid van uw kind. Onze taxi’s kunnen op aanvraag een zit-verhoging meenemen om zo uw kind veilig en aangenaam te kunnen vervoeren. Zelfs is er de mogelijkheid om een hele kinderstoel mee te nemen, zodat de rit nog veiliger wordt. Heeft u een eigen kinderzitje bij u, maar kan u deze na de rit niet meenemen? Onze chauffeur zal het zitje voor u meenemen naar de centrale en ervoor zorgen dat wanneer u weer opgehaald wordt, het zitje meegenomen wordt, zodat u er weer gebruik van kan maken.

Plan uw volgende reis alvast in

Wilt u gebruik maken van deze 24/7 taxi service? Kom gemakkelijk achter de ritprijs voor uw reis bij ons taxibedrijf uit Zevenbergen door een offerte op te vragen. Het maakt niet uit of u alleen bent of gebruik wilt maken van groepsvervoer. Wij zijn snel, veilig en flexibel! Neem contact met ons op door te bellen naar 088-112 6600 of door een e-mail te sturen naar info@secutax.nl.

Contactformulier