Bedrijfsbeveiliging

Home / Bedrijfsbeveiliging

Wij waken graag over de veiligheid van uw bedrijfspand. Dit doen we door middel van alarmopvolging en opening- en sluitingsbegeleiding van uw pand. Soms is dit niet genoeg. U heeft altijd, of in specifieke periodes, de behoefte op de preventief de beveiliging van uw bedrijf te verhogen? Ook dan bent u bij SecuTax bij het goede adres. Hiervoor bieden we verschillende bedrijfsbeveiliging opties.

(Nacht)surveillance schrikt inbrekers af

U slaapt beter wanneer u weet dat een beveiliger toezicht houdt op uw eigendommen en ingrijpt als dat nodig is. Ook in de vakantieperiode, als er minder bedrijvigheid bij uw bedrijfspand is, surveilleren we graag voor u om inbraken, vernielingen en gevaarlijke situaties te voorkomen. Naast de aansluiting voor bedrijfsbeveiliging op onze centrale meldkamer, wordt er afhankelijk van uw behoefte preventief een of twee keer per dag of nacht gesurveilleerd bij uw bedrijfspand. Dit betekent dat onze beveiligers langs komen, rondom uw bedrijfspand lopen en kijken of er iets mis is. Indien er signalen zijn, wordt er gehandeld zoals met u vooraf is afgesproken. Dat is bedrijfsbeveiliging op zijn best!

Beveiliging (waarde)transport

Transport van uw (waardevolle) objecten kan extra worden beveiligd door SecuTax beveiligers. Inzet van beveiligers helpt om externe personen af te schrikken. Daarnaast zijn ze getraind om de omgeving goed te observeren, zodat bij calamiteiten gelijk gehandeld kan worden. Hierdoor zijn uw objecten bewaakt en heeft u extra hulp bij het vervoer ervan. Zo worden uw waardevolle objecten veilig vervoerd.

SecuTax geeft u vrijheid

SecuTax zet u als ondernemer, uw behoefte en veiligheid van uw eigendommen centraal. We streven ernaar een oplossing te bieden die past bij uw behoefte. Een oplossing die even flexibel is als uw behoefte en dat u een gerust en vertrouwd gevoel geeft. Alleen dan ervaart u meer vrijheid wanneer u afwezig bent.

Uw bedrijf beveiligd!

Interesse in één of meerdere van de bovenstaande diensten? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen. Wij beveiligen ook woonhuizen, bouwterreinen en evenementen. Vraag een offerte aan via het online formulier of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 088-112 6600 of door een e-mail te sturen naar info@secutax.nl. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier