Persoonsalarmering

Home / Persoonsalarmering

 

Sinds medio 2016 werkt SecuTax met persoonsalarmering, ofwel een persoonlijke alarmknop. Mobiele alarmering zorgt ervoor dat senioren en mensen met een zorgbehoefte zo lang mogelijk een normaal leven kunnen leiden in hun vertrouwde omgeving, waarbij ze weer meer vrijheid en veiligheid krijgen. Dankzij mobiele alarmering worden ook de mantelzorgers ontlast en is er een minder arbeidsintensief zorgproces nodig. Een persoonlijke alarmknop is zowel geschikt voor binnen als buiten. Mobiele alarmering moet zorgen voor een zeker en veilig gevoel zowel binnen- als buitenshuis.

Dankzij een persoonlijke alarmknop bent u veiliger thuis en onderweg, ieder moment van het jaar!

Hoe werkt een persoonlijke alarmknop precies? De gebruiker draagt een mobiele alarmsysteem apparaatje bij zich. Dit apparaatje is voorzien van een persoonlijke alarmknop, waarop de gebruiker kan drukken indien er iets aan de hand is. Er wordt vervolgens telefonisch contact opgenomen met de desbetreffende contactpersoon. Deze krijgt een gesproken boodschap, inclusief de positie door, waarna ze met elkaar kunnen praten. Als een gebruiker valt, wordt er automatisch telefonisch contact opgenomen met zijn/haar directe kring of zorgverlener. Ook hier wordt de positie doorgegeven, waarna interactie kan plaatsvinden.

Mobiele alarmering voor kinderen

Mobiele alarmering is ook uiterst bruikbaar voor kinderen. Speelt uw kind regelmatig buiten en wilt u er gerust op zijn dat hij of zij binnen een straal van 500 meter rondom uw huis blijft? Dankzij mobiele alarmering hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Zodra de grens van 500 meter wordt bereikt, krijgt u direct een melding. Een persoonlijke alarmknop wordt voor verschillende doelgroepen aangeboden en kan op drie manieren worden ingevuld:

  • Persoonsalarmering Sociaal: De alarmopvang en opvolging worden gedaan door de familie of mantelzorgers. Eventueel kan men SecuTax als achterwacht gebruiken.
  • Persoonsalarmering Extra: De alarmopvang wordt gedaan door SecuTax en de opvolging wordt gedaan door de familie of mantelzorgers.
  • Persoonsalarmering Professioneel: De alarmopvang en opvolging worden volledig gedaan door SecuTax.

Bent u al in het bezit van een eigen persoonlijke alarmknop? Geen probleem! Ook dan kunt u ervoor kiezen om SecuTax de alarmopvolging te laten doen.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor een van onze diensten

Gaat u of iemand met een zorgbehoefte op vakantie of een paar dagen weg? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze vakantie- en afwezigheidsservice. Zo weet u zeker dat uw eigendommen veilig zijn. Heeft u interesse in één of meerdere van de bovenstaande diensten, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. U kunt ons ook altijd bereiken door te bellen naar 088-112 6600 of door een e-mail te sturen naar info@secutax.nl.

Contactformulier