Beveiliging Breda

Home / Beveiliging Breda

Bent u op zoek naar een partner in beveiliging in of rondom Breda? Wilt u uw huis of bedrijfspand laten beveiligen door een betrouwbaar bedrijf? Wanneer u bijvoorbeeld zonder zorgen op vakantie wilt gaan of beveiliging wilt tijdens het openen en sluiten van uw bedrijf, dan is SecuTax de juiste keuze. Wij bieden veel verschillende soorten beveiliging aan in en rondom Breda.

Beveiliging van uw huis of bedrijfspand in Breda

De afwezigheidsservice van SecuTax is beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Breda, wanneer u niet aanwezig bent. Uw eigendommen worden twee keer per dag gecontroleerd door onze beveiligers en er is 24/7 surveillance in uw wijk. De beveiligers bewaken uw pand en nemen actie wanneer er iets mis is. Hierdoor kunt u met een gerust hart op vakantie en weet u zeker dat uw eigendommen en woning in Breda de beveiliging krijgen die ze verdienen.

Meer weten over onze diensten?

Naast de afwezigheidsservice is er natuurlijk nog veel meer mogelijk bij SecuTax. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en uw wensen. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-112 6600 of door een e-mail te sturen naar info@secutax.nl. Wij staan graag voor u klaar met een gepaste oplossing.

Bekijk ook eens

luchthavenvervoer | directievervoer | rolstoelvervoer

Contactformulier